Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

TCA Peeling

Το peeling που σβήνει σημάδια και ρυτίδες

Η θεραπεία προσώπου και σώματος με πίλινγκ TCA αντιμετωπίζει ουλές ακμής, ρυτίδες, πανάδες και κηλίδες, ενώ προσφέρει συνολική ανανέωση. Μάθετε για τη μέθοδο TCA Touch της pHformula.

Οι ενδείξεις του peeling με τριχλωροξικό οξύ

Το χημικό πίλινγκ TCA Touch:

  • έχει λευκαντική δράση και προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα
  • δρα κατά των δυσχρωμιών και των πανάδων
  • προσφέρει συνολική ανανέωση
  • χαρίζει βελούδινη υφή και μειώνει την τραχύτητα της επιδερμίδας
  • βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών, ρυτίδων και αποκαθιστά το φωτογηρασμένο δέρμα.

Πόσο ασφαλές είναι το πίλινγκ με TCA;

Το TCA Touch περιέχει 30 % TCA και θεωρείται μεσαίου βάθους πίλινγκ, όμως ο θεραπευτής μπορεί να καθορίσει μέχρι ποιο σημείο θα διεισδύσει το τριχλωροξικό οξύ χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία μεταφοράς ενεργών συστατικών PHDVC.

Η pHformula είναι μια pharma – cosmeceutical εταιρία με έδρα τη Βαρκελώνη και η πρώτη που δημιούργησε αυτό το πρωτοποριακό σύστημα αναδόμησης δέρματος με βάση το TCA που παρέχει ταυτόχρονα έντονη κυτταρική διέγερση και ανανέωση με εξαιρετική αποτελεσματικότητα χωρίς παρενέργειες και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Η τεχνολογία αυτή είναι πολύ σημαντική, αν αναλογιστούμε ότι πριν μερικά χρόνια το τριχλωροξικό οξύ ναι μεν ήταν δημοφιλές για τα αποτελέσματα που πρόσφερε, αλλά εξαιτίας του ερεθισμού που προκαλούσε, του μεγάλου χρόνου αποκατάστασης και της έντονης ηλιοφάνειας στη χώρα μας λειτουργούσε ανασταλτικά για πολλούς ασθενείς που τελικά αποφάσιζαν να μην υποβληθούν σε αυτό.

Το πίλινγκ με TCA μπορεί να γίνει καλοκαίρι;

Αυτή η θεραπεία γίνεται με ασφάλεια όλο το χρόνο. Πριν από την εφαρμογή του πίλινγκ αξιολογούμε την ανταπόκριση του δέρματος με εξειδικευμένα τεστ ευαισθησίας και επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ένα peeling προσώπου και σώματος

Η θεραπεία αναδόμησης δέρματος TCA Touch είναι τόσο σύντομη που μπορεί να εφαρμοστεί στο καθημερινό διάλειμμα από τη δουλειά και είναι ιδανική μέθοδος για τους άνδρες και τις γυναίκες που επιθυμούν κάτι λιγότερο επεμβατικό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, στην πλάτη και στις ράχες των χεριών.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του peeling;

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά (π.χ. The Journal of Clinical & Aesthetic Dermatology, 2010), το πίλινγκ με τριχλωροξικό οξύ είναι αποτελεσματικό σε: ουλές ακμής, σημάδια φωτογήρανσης, πανάδες.

Τα αποτελέσματα του πίλινγκ TCA Touch διαρκούν κατά μέσο όρο 6 μήνες, αλλά μπορεί να επιμηκυνθούν με την κατάλληλη συνταγογράφηση προϊόντων στο σπίτ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!