Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

IPL SUPER HAIR REMOVAL

Η Μόνη Λύση για Μόνιμη Αποτρίχωση σε Μεγάλες Περιοχές & Μαυρισμένα Σώματα
 
Η IPL Super Hair Removal είναι η μόνη μέθοδος για πραγματικά γρήγορη μόνιμη αποτρίχωση σε μεγάλες περιοχές.
 
Η κεφαλή του συστήματος βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση καλύπτοντας μεγαλύτερες περιοχές σε μικρότερο χρόνο.
 
Η πιο σύγχρονη, γρήγορη και ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης IPL, για άνδρες και γυναίκες, για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας και για όλες τις εποχές, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες (μαυρισμένα σώματα)
 

Τεχνολογία IPL Super Hair Removal

Η IPL Super Hair Removal, χρησιμοποιώντας μια τεχνική σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, θερμαίνει σταδιακά τους θύλακες της τρίχας και απενεργοποιεί τους βιολογικούς δείκτες , ώστε να μην μπορούν να αναπτυχθούν νέες τρίχες.
 
Πρόκειται για μια τεχνική που λόγω του φάσματος συχνοτήτων που εκπέμπονται από το μηχάνημα είναι αποδοτική ακόμη και για τις πιο λεπτές τρίχες.
 
Η κεφαλή του συστήματος βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας, καλύπτοντας μεγαλύτερες περιοχές σε μικρότερο χρόνο.
 

Σημεία Εφαρμογής

Σε όλες τις περιοχές του σώματος και του προσώπου. Η αποτρίχωση  γίνεται από εξειδικευμένο πιστοποιημένο προσωπικό  ενώ η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου αποτρίχωσης και η δημιουργία του πλάνου επισκέψεων είναι απόλυτα εξατομικευμένη, εξαρτάται από  την περιοχή, το χρώμα του δέρματος και της τρίχας και χτίζεται με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!