ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ;

Στα Vitaplus Λαμίας έχουμε τη λύση...και μια μεγάλη προσφορά

Στο Vita Plus Λαμίας γνωρίζουμε καλά πως να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.
Εξατομικευμένα πρωτόκολλα συνδυαστικές θεραπείες και μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας μας δίνουν το ανάλογο αποτέλεσμα.

5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ Cavitation

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας . 

5 συνεδριεσ asp II endermologie

Η ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΑ είναι μια σύγχρονη, αποτελεσματική, μη επεμβατική τεχνική λιπογλυπτικής σώματος με γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα. 

5 συνεδριεσ Lymfodrenaz

Το λεμφικό drainage  είναι το μοναδικό είδος μασάζ, με την ιδιότητα να επιδρά άμεσα και σημαντικά, στη βελτίωση της υγείας. Πρόκειται για μια ήπια μάλαξη, που στόχο έχει να προάγει τη φυσική αποστράγγιση της λέμφου.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 500€, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 250€

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 22310-46874

Δοκιμάστε ακόμα το εκπληκτικό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας DEEP KINETICELL της That'so σε σούπερ τιμή!

Το DEEP KINETICELL, από τη στιγμή που θα έρθει σε επαφή με τη θερμότητα του δέρματος, προκαλεί μια φυσική ενίσχυση της κινητικής ενέργειας, ενεργοποιώντας την αποδέσμευση των δραστικών συστατικών καθώς και τη διέγερση της επιφανειακής μικροκυκλοφορίας.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε αυτό το καινοτόμο σύστημα δημιουργεί μια αναβράζουσα δράση η οποία παρέχει φρεσκάδα και ενέργεια. Τα δραστικά συστατικά μεταφέρονται με ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ εξασφαλίζοντας απελευθέρωση σε βάθος χρόνου και ομοιογενή εφαρμογή, που αυξάνει την αποτελεσματικότητα και παρατείνει τη δράση.

35€

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ