BLOG

Το μέλλον της προσωπικής σας ευεξίας

Το κλειδί για την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της προσωπικής σας ευεξίας δεν βρίσκεται αποκλειστικά στην ακριβότερη κρέμα ανάπλασης, ή σε μία και μοναδική θεραπεία, αλλά στο να γνωρίζετε τις ανάγκες αποκλειστικά του εαυτού σας.

Τα Vita Plus σας δείχνουν το δρόμο προς την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας. Ξεχάστε τα ανατρεπτικά συστατικά της τελευταίας κρέμας που κυκλοφορεί στην αγορά, εφόσον τα τελευταία χρόνια ο μοναδικός πρωταγωνιστής στη βιομηχανία της ομορφιάς είστε εσείς.

Η εξατομίκευση αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από μία σειρά προιόντων και καινοτόμων υπηρεσιών. Το 2014 η ‘εξατομίκευση’ αναγνωρίστηκε ως η παγκόσμια τάση κλειδί στον τομέα της ομορφιάς, ενώ την ίδια χρονιά αποκτήθηκε πρόσβαση στη γενετική έρευνα για τις ατομικά εξειδικευμένες υπηρεσίες ευεξίας. Ασφαλώς ήταν η αρχή μιας παγκόσμιας επανάστασης.

Τρία χρόνια αργότερα έχουμε ξεκινήσει να βλέπουμε πώς αυτή η προσωποποιημένη προσέγγιση των αναγκών μας αξιοποιείται πρακτικά, ωστόσο οι γονιδιακές έρευνες περιορίζονται κατά μεγάλο ποσοστό στον ιατρικό τομέα, παραμένοντας σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα σε ό,τι αφορά τα προιόντα περιποίησης, κάτι που μας προκαλεί έκπληξη, εφόσον -αν και υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση στα γονίδια που μπορούμε να εξετάσουμε- θα μπορούσε να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στην πιθανή βιωσιμότητα ή την νεανικότερη όψη του προσώπου και του σώματός μας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να προσεγγίσουμε την ευεξία απαντώντας αποκλειστικά στις προσωπικές ανάγκες του προσώπου και του σώματός μας μπορεί να αφορά τον γενετικό μας κώδικα, όμως πριν αποταθούμε στα εργαστήρια γονιδιακού ελέγχου που λίγα έχουν να προσφέρουν σε αυτό το στάδιο εξέλιξης, ή στο τελευταίο προιόν της αγοράς που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο ημέρες, το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τη συμπεριφορά του, στοχεύοντας στη διατήρηση απλών συνταγών και θεραπειών που προσφέρουν μακροβιότερα και ολοένα αυξανόμενα ωφέλη.

ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Σε ό,τι αφορά τις κύριες αιτίες του εκφυλισμού των δερματικών κυττάρων όλοι χρειαζόμαστε ενεργά συστατικά και την άμυνα ενάντια σε εξωτερικές επιθέσεις. Οι καιρικές συνθήκες, η έκθεση στον ήλιο, και η αστική ρύπανση, επιβαρύνουν για παράδειγμα την ανάπλαση των κυττάρων DNA όταν επιμένουμε να μην κοιμόμαστε. Η διαφορά ωστόσο, είναι ότι κάθε οργανισμός βιώνει αυτή την επιβάρυνση διαφορετικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ενυδάτωση ωφελεί, όμως πολύ συχνά παραλείπουμε το πρώτο και κυριότερο βήμα για την υγεία του δέρματος, τον καθαρισμό. Ξεκινώντας από αυτή την φαινομενικά απλή συνταγή μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ανάγκες του δέρματος μας ώστε να ενισχύσουμε κατόπιν με την απαραίτητη – προσωποποιημένη – θεραπεία να βλέπουμε συνεχή αποτελέσματα. Όπως η γήρανση δεν προκύπτει από τη μία στιγμή στην άλλη, ούτε όλοι μας τη βιώνουμε σε όμοιο βαθμό, το ίδιο συμβαίνει και με την αντιγήρανση.

Η ομορφιά του σώματος δεν αφορά τη ματαιοδοξία, αλλά την ευεξία, και ξεκινά μήνες πριν με τον απλούστερο τρόπο, ένα στόχο που έχουμε θέσει, ο οποίος παραμένει θεμιτός. Στην διαρκή μας αναζήτηση για βελτιστοποίηση, έχουμε οδηγηθεί σε δοκιμές fitness που υπόσχονται να βοηθήσουν και να μας εμπνεύσουν να δείχνουμε και να αισθανόμαστε καλύτερα, κάνοντας μας να επισκεπτόμαστε το γυμναστήριο για δύο συνεχείς εβδομάδες, είτε ηθελημένα να αποκλείουμε ολόκληρες ομάδες τροφών, επειδή το διαβάσαμε σε κάποιο περιοδικό, ή επειδή προσωρινά λειτούργησε για κάποιον γνωστό μας. Καταννοώντας το σώμα μας σε προσωπικό επίπεδο και στοχεύοντας μέσω εξατομικευμένης προσέγγισης στην κάλυψη των αναγκών του, θα μπορέσουμε να έχουμε μακροπρόθεσμα και ασφαλή για την εξωτερική και εσωτερική μας υγεία αποτελέσματα. Είναι εξουθενωτικό να βιώνουμε τον πανικό των τελευταίων ημερών πριν τα Χριστούγεννα, ή εξίσου συχνά πριν την παραλία.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ 360° Ανάπλαση εκ’ των έσω. Η καλή υγεία προσώπου και σώματος αποτελεί την απόλυτη πολυτέλεια. Αποκωδικοποιώντας τις προσωπικές σας ανάγκες τα Vita Plus προσεγγίζουν την ομορφιά μέσα από εξατομικευμένη συμβουλευτική και υπηρεσίες με στόχο την ασφαλή και διαρκή αναβάθμιση του εαυτού σας. Το μέλλον της προσωπικής σας ευεξίας είστε.. εσείς!