BLOG

Summer Face!

Το καλοκαίρι είναι πια γεγονός και εσύ προετοιμάζεσαι για τις ζεστές αυτές μέρες. Τι γίνεται όμως με το δέρμα σου; Ισχύει το ίδιο και για εκείνο; Είσαι αποφασισμένη να το φροντίσεις, ώστε να υποδεχτείς το καλοκαίρι με ένα πρόσωπο γεμάτο ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα;

Ποιός είπε ότι οι θεραπείες προσώπου το καλοκαίρι πρέπει να σταματούν;

Υπάρχει η λανθασμένη πεποίθηση ότι το καλοκαίρι το δέρμα δεν πρέπει να υποβάλλεται σε αισθητικές θεραπείες. Φυσικά, δεν είναι αλήθεια. Κάτι τέτοιο συχνά οδηγεί σε παραμέληση του δέρματος. Η προσεκτικά επιλεγμένη φροντίδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου μπορεί να φέρει στην επιδερμίδα σου πολλά καλά. Θα λέγαμε ότι η περιποίηση της είναι απαραίτητη.

Χάρη στις κατάλληλες θεραπείες, το δέρμα θα δείχνει πιο υγιές, θα προστατεύεται από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UV, θα ενυδατώνεται και θα παραμένει σε άψογη κατάσταση ακόμα μετά το τέλος του καλοκαιριού. Χωρίς να τρέχουμε να διορθώσουμε το φθινόπωρο τα παρατράγουδα του καλοκαιριού. Αλήθεια πόσες φορές δεν το έχουμε κάνει αυτό;
Γιατί επιβάλλεται να κάνεις θεραπείες προσώπου το καλοκαίρι:
– Καθαρίζουν και τονώνουν το δέρμα
– Προστατεύουν το δέρμα από βλάβες
– Καθυστερούν την γήρανση
Ποιές θεραπείες προσώπου λοιπόν είναι ασφαλείς και αξίζει να κάνεις το καλοκαίρι;
Βαθύς Καθαρισμός
Θεραπείες ενυδάτωσης
Oξυγονοθεραπεία
Μεσοθεραπεία
Microneedling
Γι αυτό κι εμείς σχεδιάσαμε το πιο ωραίο σχήμα θεραπείας που μπορείς να περιποιηθείς και να θωρακίσεις το δέρμα σου για το καλοκαίρι
1 Βαθύς Καθαρισμός με Ενυδάτωση
               +
1 Οξυγονοκοσμετική
                +
1 Ενέσιμη ή μη Μεσοθεραπεία
                +
 1 Δερμοανάλυση PH FACE SCAN
Απο 260€  τωρα  150€
Ο καθαρισμός προσώπου είναι η πιο απαραίτητη και σημαντική αγωγή για το δέρμα πριν από οποιαδήποτε άλλη αισθητική θεραπεία, καθώς αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια το δέρμα είναι κατάλληλα προετοιμασμένο να απορροφήσει τα ενεργά συστατικά των δερμοκαλλυντικών. Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου με ατμό στοχεύει στην απομάκρυνση σμήγματος και τη ρύθμιση της λιπαρότητας και ως αποτέλεσμα το δέρμα σας θα αναπνεύσει καλύτερα, θα ανανεωθεί και θα είναι λαμπερό.
Οξυγονοθεραπεία
Θεραπεία που προσφέρει θρέψη της επιδερμίδας καθώς οξυγονώνει τα κύτταρα, τονώνει την επιδερμίδα και αφήνει ένα δέρμα απαλό, λείο και λαμπερό. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Μια επαναστατική μέθοδος περιποίησης του δέρματος η οποία έφερε μια νέα εποχή στην αισθητική. Μοναδικά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα. Επιλέξτε την Οξυγόνο-Κοσμητική προφυλάξτε και εφοδιάστε την επιδερμίδα σας με φυσικά ενεργά και θρεπτικά στοιχεία. Η θεραπεία βασίζεται στην γνώση ότι οι θρεπτικές ουσίες αξιοποιούνται με καλύτερο τρόπο από τον οργανισμό όταν τα κύτταρα εφοδιάζονται επαρκώς με οξυγόνο.
ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια μέθοδος στην οποία εγχύουμε στο χόριο του δέρματος βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, αμινοξέα, ένζυμα, μέταλλα, αυξητικούς παράγοντες και υαλουρουνικό οξύ, με αποτέλεσμα την έντονη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας του προσώπου, την απάλυνση των ρυτίδων, τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, τη βαθιά ενυδάτωσή του και την επούλωση ουλών. Ονομάζεται μεσοθεραπεία προσώπου διότι συνίσταται στο να εγχύονται με ενέσιμο τρόπο ουσίες στο μεσόδερμα, δηλαδή στο λίπος και το συνδετικό ιστό, που βρίσκεται κάτω από το δέρμα.
ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη μέθοδος που βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, ενθαρρύνει την κυτταρική δραστηριότητα, την κυκλοφορία, την λεμφική αποστράγγιση, την εκτόνωση των λιποκυττάρων, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μεσω του μηχανηματος Mesogectgun. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, αφού το Mesogectgun έχει έγκριση από το αμερικανικό FDA ως ιατρική συσκευή που μπορεί να μεταφέρει τα ενεργά συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και υαλουρονικό) στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, εκεί που παράγονται τα νέα κύτταρα. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου μας βοηθάει να εισχωρήσουμε μέσα στο κύτταρο τα συστατικά που χρειάζεται ανάλογα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Έτσι εμείς του δίνουμε τα όπλα για να πολεμήσει τα τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται στον οργανισμό μας.
ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ PH FACE SCAN
Κάτω από την επιδερμίδα είναι γραμμένη όλη η μελλοντική πορεία της εμφάνισής μας.

Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόσωπό μας δείχνει άψογο, χωρίς ατέλειες, δυσχρωμίες και ρυτίδες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημάδια γήρανσης τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και ετοιμάζονται πολύ σύντομα να κάνουν την εμφάνισή τους.
Η δερμοανάλυση είναι μια επιστημονική μέθοδος ανάλυσης του δέρματος και διάγνωσης των προβλημάτων του, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τι συμβαίνει στις βαθύτερες στοιβάδες του.

Με την δυνατότητα που μας δίνει η προηγμένη τεχνολογία μπορούμε να προσδιορίσουμε την κατάσταση του δέρματος, των βλαβών που έχει υποστεί, να προσδιορίσουμε την ελαστικότητα, την υδάτωση και τα επίπεδα χαλάρωσης της επιδερμίδας, επίσης ανίχνευση πόρων, κηλίδων και ρυτίδων του δέρματος, καθώς και προσδιορισμός χρωματικών αλλοιώσεων, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην ακριβή αποκατάσταση τυχόν αναγκών, βλαβών ή παθήσεων.

Η προηγμένη τεχνολογία PH FACE SCAN παρέχει ουσιαστικές και πολλαπλές (8 στο σύνολο) αξιολογήσεις του δέρματος . Βοηθά στο σχεδιασμό της θεραπείας, καθώς οι ανάγκες του κάθε δέρματος προκύπτουν από τη φωτογράφιση, τη λεπτομερή απεικόνιση και τα γραφήματα. Επίσης το ίδιο το μηχάνημα παρουσιάζει τις κατάλληλες λύσεις για τα προβλήματα κάθε δέρματος σύμφωνα με τις θεραπείες και τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων έτσι ώστε η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Vita Plus Λαμίας να εξασφαλίζει για εσάς ένα πλήρως εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του προσώπου σας με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.
H διαδικασία είναι απλή και κρατάει 30 λεπτά.