Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

LUXOMED – ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Η μέθοδος LUXOPUNCTURE δρα σε δύο στάδια:

1ο ΣΤΑΔΙΟ: Με την εφαρμογή της μεθόδου LUXOPUNCTURE σε τρεις ημέρες επιτυγχάνουμε την πλήρη οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος. Δηλαδή, το άτομο δεν έχει ανάγκScreen Shot 2015-09-02 at 2.00.31 AMη να καπνίσει και δεν αντιμετωπίζει στερητικό σύνδρομο. Η οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία της άμεσης ρύθμισης της φυσιολογικής έκκρισης των ενδορφινών. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα «έρχεται» φυσιολογικά, εύκολα και χωρίς παρενέργειες. Δε χορηγούνται ουσίες ή υποκατάστατα νικοτίνης.

2ο ΣΤΑΔΙΟ: Έχοντας απαλλαγεί οργανικά από τον εθισμό του καπνίσματος και μη αντιμετωπίζοντας πλέον κανένα στερητικό σύνδρομο «θωρακίζουμε» το νέο «μη καπνιστή» με το ετήσιο πρόγραμμα υποστήριξης.

Σε μελέτη που έγινε στη Γαλλία σε 188 καπνιστές το ποσοστό διακοπής καπνίσματος μετά τη θεραπεία έφτασε το 90,5 % και η ικανοποίηση των συμμετεχόντων από τη διακοπή του καπνίσματος άγγιξε το 99,2 %. Στο τέλος της περιόδου υποστήριξης το 89% των πελατών μας δεν αισθάνονται την ανάγκη να καπνίσουν και δεν αντιμετωπίζουν στερητικό σύνδρομο. Το 72,8% των ατόμων που υποστηρίχθηκαν κατά τη διάρκεια του 1ου έτους λειτουργίας σε υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης δεν καπνίζουν μετά από 12 μήνες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματος υποστήριξης.

Ο πρώτος στόχος των συνεδριών είναι να βοηθήσουν τον καπνιστή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ψυχολογικές παρενέργειες από τη διακοπή του καπνίσματος: τη νευρικότητα, την ένταση και την ακαταμάχητη όρεξη.

Ο δεύτερος στόχος είναι να βοηθήσει στην αποτελεσματική μείωση των ενοχλήσεων στην ωτορινολαρυγγική κοιλότητα (μύτη, στόμα, λάρυγγας) που προκαλούνται από τον καπνό του τσιγάρου.

Στη συνέχεια, βοηθάμε τον τέως καπνιστή να διαχειριστεί με επιτυχία την καθημερινότητά του και τις συνήθειες που είχε συνδέσει με το τσιγάρο (συνήθειες, άγχος, περιβάλλον…)

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!