Ειδικές θεραπείες

Αντιμετώπιση λαιμαργίας

laimargia
Με τη μέθοδο LUXOPUNCTURE επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση των φυσικών ανορεξιογόνων του οργανισμού και η φυσιολογική έκκριση της ενδορφίνης, της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του άγχους και της νευρικότητας που προκαλείται από τη δίαιτα. Αυτό σας προσφέρει ένα σημαντικό βοήθημα στην επίτευξη μιας επιτυχημένης έκβασης της προσπάθειας του πελάτη και ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους συναδέλφους σας. Σε μελέτη που έγινε σε 291 άτομα, η ικανοποίηση των συμμετεχόντων έφτασε το 95,6%.

Μάθετε περισσότερα...

Διακοπή Καπνίσματος

stopsmoking
Με την εφαρμογή της μεθόδου LUXOPUNCTURE σε τρεις ημέρες επιτυγχάνουμε την πλήρη οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος. Δηλαδή, το άτομο δεν έχει ανάγκη να καπνίσει και δεν αντιμετωπίζει στερητικό σύνδρομο. Η οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία της άμεσης ρύθμισης της φυσιολογικής έκκρισης των ενδορφινών. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα «έρχεται» φυσιολογικά, εύκολα και χωρίς παρενέργειες. Δε χορηγούνται ουσίες ή υποκατάστατα νικοτίνης.

Μάθετε περισσότερα...

Αντιμετώπιση συμπτωμάτων Εμμηνόπαυσης

klimakt
Η μέθοδος Luxopuncture στοχεύει στη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης όπως εξάψεις και εφιδρώσεις, διαταραχές ύπνου και κούραση, νευρικότητα, κατάθλιψη. Οι συνεδρίες με τη μέθοδο Luxopuncture, χάρη στη φυσική της δράση, προσφέρει το πλεονέκτημα της έλλειψης ιατρικών κινδύνων ή παρενεργειών. Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με άλλες θεραπείες.

Μάθετε περισσότερα...