Η πιο προηγμένη τεχνολογία αποτρίχωσης στον κόσμο!

Το τελευταιας τεχνολογιας laser αποτριχωσης τωρα στα vita plus Λαμιας. Αποτελεσματικό εκεί που τα άλλα σταματούν! Το νεο laser καινουριας γενιας ειναι μια καινοτομα εφαρμογη της Mixed Laser Technology που συνδυάζει υψηλης ισχυος ενεργεια τριων τεχνολογιων σε μία και δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα!


H laser αποτρίχωση σίγουρα αποτελεί μία από τις πλέον χρήσιμες ανακαλύψεις της σύγχρονης κοσμητικής ιατρικής. Όμως μέχρι σήμερα υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί στο τι μπορούσε να προσφέρει ένα laser, αφού ο τύπος της τρίχας και το χρώμα του δέρματος έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας.


Mία μόνο επίσκεψη θα σας πείσει!

Δωρεάν εκτίμηση

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας και απολαύστε την εμπειρία της πιο τέλειας, ανώδυνης και ασφαλούς αποτρίχωσης που είχατε ποτέ

Κλείστε το ραντεβού σας

Οι νέες εξελίξεις

Το νεο laser καινουριας γενιας συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματά τους σε μία μόνο θεραπεία:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ALEX

(Τεχνολογία Αλεξανδρίτη): Ιδανική για τους περισσότερους τύπους και αποχρώσεις τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SPEED

(Τεχνολογία διοδικού laser): Για μεγάλη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στη θεραπεία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ YAG

Για μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, άρα και η πλέον κατάλληλη για τους πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.
Η δυνατότητα αυτή προσαρμογής ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά που ορίζουν τη διαφορετική ανάγκη αποτρίχωσης για κάθε περιστατικό, καθιστούν το νεο Laser μια από τις γρηγορότερες και πιο αποτελεσµατικές θεραπείες οριστικής αποτρίχωσης για όλο το σώμα και το πρόσωπο για κάθε τύπο τρίχας, για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε εποχή.

Οπότε, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος και τρίχας, το νέο laser, στοχεύοντας σε διαφορετικά επίπεδα εντός του δέρματος, μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση.

Επιπλέον διαθέτει ένα σύγχρονο σύστηµα µε 5 στάδια ψύξης, εξασφαλίζοντας θερµοκρασίες που µπορεί να φθάσουν τους -10 °C κατά τη λειτουργία του χειριστηρίου, καθώς και τους -5 °C στην επιδερµίδα, δηµιουργώντας τις συνθήκες για ανώδυνες και ευχάριστες θεραπευτικές εφαρµογές.

Η τεχνολογία

Κάθε θύλακας της τρίχας αποτελείται από τρεις διαφορετικές ανατομικές δομές και αναπτύσσεται σε διαφορετικά βάθη. Το laser συνδυάζει συγχρόνως τα τρία πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος laser για αποτρίχωση στοχεύοντας ταυτόχρονα στις διαφορετικές δομές της τρίχας καθώς και στα διαφορετικά βάθη όπου αυτή αναπτύσσεται. Έτσι, μπορεί να παρέχει μια πιο εξατομικευμένη θεραπεία, καθώς διαφορετικοί τύποι δέρματος και τρίχας αντιδρούν καλύτερα σε διαφορετικά μήκη κύματος.

Το laser επιπλέον ενσωματώνει και την παγκοσμίως αναγνωρισμένη μέθοδο αποτρίχωσης SHR. Η τεχνολογία SHR αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία του δέρματος, έως ότου φτάσει στο επίπεδο καταστροφής του θύλακα της τρίχας, και εμποδίζει την επανέκφυσή της. Επίσης, λόγω της μόνιμης επαφής της κεφαλής του laser με το δέρμα, αποτρέπονται τα εγκαύματα και η θεραπεία γίνεται πιο αποτελεσματική και ανώδυνη. Η τεχνική SHR αποτελεί τη μόνη εγκεκριμένη από το FDA για χρήση και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα.
Young woman beautician is doing the cleaning procedure

Πραγματικά Αποτελέσματα

Με τη νέα θεραπεία μπορεί πλέον να επιτυγχάνεται:

Αποτελεσματική

αποτρίχωση για κάθε τύπο δέρματος και τρίχας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ανώδυνη και ασφαλής

αποτρίχωση χάρη στον ενσωματωμένο ισχυρό ψυκτικό μηχανισμό που αποτρέπει τα εγκαύματα.Με δυνατότητες απόλυτης παραµετροποίησης μπορούμε να επιλέξουμε εύκολα και γρήγορα την ιδανική θεραπεία αποτρίχωσης συνδυάζοντας τους τρεις τύπους laser, με ποσοστό αναλογίας για κάθε φωτότυπο, για κάθε τύπο τρίχας και ανάλογα με την εποχή.

Μεγαλύτερη ταχύτητα

χάρη στη μεγάλη κεφαλή θεραπείας.

Μηδενικός

χρόνος αποθεραπείας.

Mία μόνο επίσκεψη για δοκιμή στα Vitaplus θα σας πείσει!

Κλείστε τώρα ραντεβού για μια ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ του προβληματος σας, καλώντας τα Vitaplus Λαμίας στα τηλέφωνα 22310 46874 , 22310 51050 (Δευτέρα – Παρασκευή από 10:00 το πρωί έως 20:00 το βράδυ)