Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Νeedle Cavitation

Το Νeedle Cavitation είναι το πιο σύγχρονο μηχάνημα λιποδιάλυσης που δρα άμεσα στον υποδόριο λιπώδη ιστό με τη χρήση λεπτών βελονών. Η διαδικασία είναι εύκολη, αναίμακτη, ανώδυνη και κυρίως αποτελεσματική. Η εφαρμογή του είναι ιδανική για το τοπικό στοχευόμενο αδυνάτισμα. Δηλαδή, στη δύσκολη περιοχή της κοιλιάς που συσσωρεύεται το λίπος σε άντρες & γυναίκες με την πάροδο των χρόνων, στα ψωμάκια που επιμένουν, στα μπράτσα αλλά και στο τοπικό πάχος στα πλαϊνά του κορμού.Ο υποδόριος λιπώδης ιστός είναι αυτός που μειώνεται όταν κάνουμε δίαιτα ή έντονη άσκηση. Δυστυχώς, δεν ισχύει το ίδιο για τον σκληρό «λιπώδη ιστό» ή αλλιώς τις λεγόμενες λιποαποθήκες. Στις λιποαποθήκες λόγω κακής αιμάτωσης δεν γίνονται καύσεις γι’ αυτό και το τοπικό πάχος παραμένει. Αυτό το καταπολεμούμε ενεργοποιώντας τοπικά το μεταβολισμό και δημιουργώντας έντονη υπεραιμία στην περιοχή.

Πώς λειτουργεί τελικά?

Το Needle Cavitation λειτουργεί με χαμηλόσυχνα ρεύματα που δημιουργούν δυνατό ηλεκτρικό εναλλασσόμενο πεδίο στην επίμαχη περιοχή. Δημιουργείται ένα πεδίο πολύ ισχυρό που επιδρά στο λιποκύτταρο άμεσα και οδηγεί στη μείωση του μεγέθους του. Στη συνέχεια, τα λιπαρά οξέα ρευστοποιούνται και αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος γρήγορα. Η συνεχής εναλλαγή των συχνοτήτων (10-120 HZ) στους ιστούς ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία με αποτέλεσμα την μείωση της φλεγμονής της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, ενεργοποιείται η παραγωγή κατεχολαμινών που αυξάνουν τον τοπικά μεταβολισμό και στη συνέχεια μειώνεται το τοπικά αποθηκευμένο λίπος.

Έχει αποτελέσματα?

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία λόγω της ειδικής τεχνικής που εφαρμόζεται. Η διαφορά στο τοπικά συσσωρευμένο λίπος είναι εμφανής. Μάλιστα, αν υπάρξει μέτρηση με λιπομετρητή πριν και μετά την εφαρμογή, η διαφορά είναι άμεση.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω τη θεραπεία?

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί 2 φορές την εβδομάδα, ώστε να αφήνουμε τον οργανισμό να μεταβολίσει το λίπος.

Μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!