Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Βιομιμητικά Πεπτίδια... καινοτομία στην Αισθητική Ιατρική!

Πρόκειται για το δραστικό τμήμα μίας ουσίας (π.χ. ορμόνης, ενζύμου ή μεταβιβαστού) που «κλειδώνει» στον υποδοχέα του κυττάρου και μεταφέρει το μήνυμα. Με άλλα λόγια, τα πεπτίδια αυτά «ενημερώνουν» τα κύτταρα του δέρματος για να παραχθεί όποιο συστατικό λείπει.

Τα συνθετικά πεπτίδια με βιομιμητική δράση (μιμούνται τη δράση των φυσικών πεπτιδίων) έχουν καλύτερη σταθερότητα ως μόρια και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση τους στην Κοσμητική Ιατρική.

Όσο μικρότερη είναι η αλυσίδα αμινοξέων των πεπτιδίων μέσα σε μια ιατρική σύνθεση, τόσο αποτελεσματικότερη είναι η δράση τους, ιδίως στην παραγωγή κολλαγόνου. Τα πεπτίδια αυτά, λόγω του μεγέθους τους μπορούν να διαπεράσουν την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας και να την «ξεγελάσουν», δίνοντάς της το μήνυμα ότι οι ίνες κολλαγόνου έχουν υποστεί φθορά, ώστε να δώσει “εντολή” στους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες.

Για ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Πολλές παραδοσιακές θεραπείες αντιμετώπισης του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας επιβάλουν καταστροφή των λιποκυττάρων.

Οι ενδοδερμικές θεραπείες με τη χρήση βιομιμητικών πεπτιδίων επιτυγχάνουν συρρίκνωση (όχι καταστροφή) των λιποκυττάρων, έλεγχο (μείωση) του μεγέθους τους και αναστολή του εκ νέου σχηματισμού τους.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στην αντιμετώπιση ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ!

Επαναστατική θεραπεία με χρήση βιομιμητικών πεπτιδίων

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!