Ιατρική αισθητική

Γνωρίστε τον γιατρό μας...

Εϊμαστε το μοναδικό ινστιτούτο που συνεργάζεται με τον καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό, Δρ. Σπύρο Βλάχο, με σκοπό να σας προσφέρουμε υπεύθυνα και με ασφάλεια ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής

Μάθετε περισσότερα

BOTOX

botox
Το BOTOX είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης. Περιλαμβάνει μια σειρά από μικροσκοπικές εγχύσεις με BOTOX στην περιοχή του προσώπου από εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο ιατρό. Η συγκεκριμένη αγωγή έχει περισσότερες από 50.000 εφαρμογές στην Ελλάδα και πάνω από 10 εκατομμύρια παγκοσμίως κάθε χρόνο. Είναι η Νο 1 θεραπεία σε όλο τον κόσμο μιας και συνδυάζει θεαματικά αποτελέσματα, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα, καμία παρενέργεια και χαμηλό κόστος σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Υαλουρονικό Οξύ

ialouronic
Το υαλουρονικό είναι ένα υλικό πλήρως απορροφήσιμο από τον οργανισμό, έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ και για αρκετά χρόνια και έχει αποδείξει την αξιοπιστία του. Έχει την ιδιότητα να προσθέτει όγκο στο δέρμα, επιτρέποντας όμως στο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση. Με το υαλουρονικό μπορούν να: Διορθωθούν ρυτίδες κάθε είδους με πιο συνηθισμένες τις ρινοπαρειακές, Εξομαλυνθούν ουλές και σημάδια, να τονισθούν χαρακτηριστικά του προσώπου (π.χ. χείλη, ζυγωματικά)

Μάθετε περισσότερα...

Μεσοθεραπεία

mesotherapy
Ουσιαστικά πρόκειται για μια μη-επεμβατική ιατρική θεραπεία που περιλαμβάνει πολλαπλούς νυγμούς, πολλά τσιμπήματα δηλαδή μέσω των οποίων εγχέεται κάτω από το δέρμα ένα διάλυμα με συγκεκριμένες δραστικές ουσίες που επιλέγει κάθε φορά ο ιατρός για να αντιμετωπίσει το εκάστοτε πρόβλημα (όπως κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, χαλάρωση και γήρανση του δέρματος κλπ). Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά. Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρωπίνου σώματος. Έτσι, εύκολα βρίσκουμε θεραπείες που εφαρμόζονται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο σώμα όχι πάντα με τον ίδιο θεραπευτικό σκοπό. Όπως είπαμε, αυτό εξαρτάται από το είδος του υλικού που θα εγχύσουμε και σε τι βάθος θα γίνει αυτή η έγχυση.

Μάθετε περισσότερα...

Lifting με Νήματα (Tight Thread Lift)

pdo
Το Tight Thread lift με νήματα PDO είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και ανυψώνει τους ιστούς που έχουν χαλαρώσει χωρίς επέμβαση. Τα PDO Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα νήματα. Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Μάθετε περισσότερα...

Medical Needling

medneedl
Χρησιμοποιώντας μια μικρή συσκευή που φέρει πολλές μικρές βελόνες, τρυπάμε το δέρμα στα σημεία που θέλουμε να επιτύχουμε τη βελτίωση του. Οι βελόνες που έχουν το κατάλληλο μήκος (από 1 έως 3 χιλιοστά) τρυπούν την επιδερμίδα αλλά δεν την αφαιρούν, έτσι η επιδερμίδα επουλώνει ταχύτατα. Συνήθως υπάρχει μια μικρή αιμορραγία από τα σημεία των τσιμπημάτων που σταματά μετά από 30 δευτερόλεπτα. Το δέρμα κατόπιν ξεπλένεται με φυσιολογικό ορό και εφαρμόζεται κάποια ειδική κρέμα που περιέχει βιταμίνες Α και C (όπως η κρέμα C-quence της Environ). Τα πολλαπλά τσιμπήματα αυτόματα προκαλούν ένα σύμπλεγμα χημικών αντιδράσεων στο δέρμα που οδηγεί στο τέλος στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και στον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων. Όλα αυτά μαζί παράγουν ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα. Το δέρμα μετά από 4 μόλις ημέρες που είναι λίγο ερεθισμένο (οίδημα και ερύθημα) αρχίζει να αλλάζει όψη και να φαίνεται νεότερο και πιο υγιές. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου και διαρκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάθετε περισσότερα...

Aqualix

aqualix
Ενέσιμη θεραπεία που χρησιμοποιείται από το 2009 για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ενώ χρειάζονται περίπου δύο με τέσσερις συνεδρίες. Το υλικό που ενίεται καταστρέφει τα λιποκύτταρα μέσω διάσπασης της μεμβράνης τους. Γίνεται με τη χρήση ευέλικτης πολύ λεπτής κάνουλας, έτσι ένα με δυο σημεία είναι αρκετά για κάθε περιοχή. Αφορά βέβαια ασθενείς που βρίσκονται κοντά στο σωματικό τους βάρος και έχουν κάποιο εντοπισμένο πρόβλημα.

Μάθετε περισσότερα...