Μακιγιάζ

Μακιγιάζ Νύφης

bride
Στα Vitaplus Λαμίας φροντίζουμε ώστε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας να είστε τόσο εκθαμβωτική όσο μια πραγματική σταρ του σινεμά.

Μάθετε περισσότερα...

Microblending - Microstroking

microblending
Τα προηγούμενα χρόνια η μόδα απαιτούσε πολύ λεπτά φρύδια, με αποτέλεσμα να έχουμε μια γραμμή, ή και καθόλου λόγω αδρανοποίησης των τριχών. Τώρα που έχει επανέλθει το πιο φυσικό look με παχύτερα καλοσχηματισμένα φρύδια, μπορούμε να επιλέξουμε μια πιο μόνιμη λύση από το να τα βάφουμε καθημερινά και αυτή είναι η τεχνική Microstroking/ Microblading/ Micropigmentation ή Hand Method που εξασφαλίζει 3D αποτέλεσμα. Αυτή η τεχνική, ωστόσο, μπορεί να διορθώσει γεμίζοντας φρύδια που έχουν κάποιο τραύμα-ούλη στην περιοχή, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιπτώσεις αλωπεκίας ή και μετά τη χρήση χημειοθεραπευτικών σκευασμάτων όπου υπάρχει η πτώση των τριχών.

Μάθετε περισσότερα...

Βραδυνό Μακιγιάζ

night
Για να είστε το επίκεντρο της εξόδου, εμπιστευτείτε το make up σας στους ειδικούς του Vitaplus Λαμίας.

Μάθετε περισσότερα...

Μαθήματα Μακιγιάζ

makeuplessons
Σας προσκαλούμε να μάθετε όλα τα επαγγελματικά μυστικά της ομορφιάς.Στο μάθημα μακιγιάζ θα μάθετε πως θα εφαρμόζετε σωστά τα προϊόντα βάσης του μακιγιάζ. Στη συνέχεια θα “παίξετε” με τους συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων, ιδανικά για τις βραδινές, ιδιαίτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις σας. Ακόμη θα μάθετε, πως να δημιουργείτε την γωνία στα μάτια, πως να κάνετε smoky eyes και όλα τα tips που αφορούν το μακιγιάζ!

Μάθετε περισσότερα...