Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο προηγμένη τεχνολογία αποτρίχωσης στον κόσμο!

Το τελευταιας τεχνολογιας laser αποτριχωσης τωρα στα vita plus Λαμιας.

Aποτελεσματικό εκεί που τα άλλα σταματούν! Το νεο laser καινουριας γενιας ειναι μια καινοτομα εφαρμογη της Mixed Laser Technology που συνδυάζει υψηλης ισχυος ενεργεια τριων τεχνολογιων σε μία και δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα!

H laser αποτρίχωση σίγουρα αποτελεί μία από τις πλέον χρήσιμες ανακαλύψεις της σύγχρονης κοσμητικής ιατρικής. Όμως μέχρι σήμερα υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί στο τι μπορούσε να προσφέρει ένα laser, αφού ο τύπος της τρίχας και το χρώμα του δέρματος έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Mία μόνο επίσκεψη θα σας πείσει!

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας και απολαύστε την εμπειρία της πιο τέλειας, ανώδυνης και ασφαλούς αποτρίχωσης που είχατε ποτέ
Δωρεάν εκτίμηση
Μονο στα Vitaplus Λαμίας

Οι νέες εξελίξεις

Το νεο laser καινουριας γενιας συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματά τους σε μία μόνο θεραπεία:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ALEX

(Τεχνολογία Αλεξανδρίτη): Ιδανική για τους περισσότερους τύπους και αποχρώσεις τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SPEED

(Τεχνολογία διοδικού laser): Για μεγάλη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στη θεραπεία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ YAG

Για μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, άρα και η πλέον κατάλληλη για τους πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.

Η δυνατότητα αυτή προσαρμογής ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά που ορίζουν τη διαφορετική ανάγκη αποτρίχωσης για κάθε περιστατικό, καθιστούν το νεο Laser μια από τις γρηγορότερες και πιο αποτελεσµατικές θεραπείες οριστικής αποτρίχωσης για όλο το σώμα και το πρόσωπο για κάθε τύπο τρίχας, για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε εποχή.

Οπότε, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος και τρίχας, το νέο laser, στοχεύοντας σε διαφορετικά επίπεδα εντός του δέρματος, μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση.

Επιπλέον διαθέτει ένα σύγχρονο σύστηµα µε 5 στάδια ψύξης, εξασφαλίζοντας θερµοκρασίες που µπορεί να φθάσουν τους -10 °C κατά τη λειτουργία του χειριστηρίου, καθώς και τους -5 °C στην επιδερµίδα, δηµιουργώντας τις συνθήκες για ανώδυνες και ευχάριστες θεραπευτικές εφαρµογές.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!