Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

LUXOMED – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑΣ

Η συνήθης αύξηση του βάρους πολύ συχνά αποτελεί συνέπεια κακής διαχείρισης από το ανθρώπινο σώμα των λιπών, των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και μερικές φορές της αλκοόλης που λαμβάνονται από το άτομο.

Τα εν λόγω συστατικά όταν προσλαμβάνονται σε μεγάλες ποσότητες, συσσωρεύονται με τη μορφή λίπους, αντί να καταναλώνονται από τον οργανισμό.

Για να διορθωθεί αυτή η ανωμαλία, πρέπει:

να αποκατασταθεί η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού και του οργανισμού κατ΄ επέκταση, προκειμένου να εξαλειφθούν τα αίτια που οδηγούν στην αύξηση του βάρους,
να εξισορροπηθεί η διατροφή (ποιοτικά και ποσοτικά) προκειμένου το σώμα να διαχειρίζεται καλύτερα τα ενεργειακά αποθέματα ώστε να αποφύγουμε την ανεπιθύμητη συσσώρευση λίπους,
να μειωθεί η νευρικότητα και το άγχος που συνήθως συνοδεύουν κάθε προσπάθεια αδυνατίσματος και

è  να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

Με τη μέθοδο LUXOPUNCTURE επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση των φυσικών ανορεξιογόνων του οργανισμού και η φυσιολογική έκκριση της ενδορφίνης, της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του άγχους και της νευρικότητας που προκαλείται από τη δίαιτα. Αυτό σας προσφέρει ένα σημαντικό βοήθημα στην επίτευξη μιας επιτυχημένης έκβασης της προσπάθειας του πελάτη και ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους συναδέλφους σας. Σε μελέτη που έγινε σε 291 άτομα, η ικανοποίηση των συμμετεχόντων έφτασε το 95,6%.

Διαπιστώνουμε ότι η λειτουργία της μεθόδου βοηθάει στην:

επίδραση στους φυσικούς μηχανισμούς μείωσης της όρεξης,
επανάκτηση της ευφορίας, η απουσία της οποίας συχνά συνδέεται με την έναρξη της αύξησης βάρους,
μείωση της εξάρτησης από την τροφή (λαιμαργία),
σταθεροποίηση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων, ως συμπλήρωμα της διατροφικής επαναεξισορρόπησης.

Η φωτοκέντηση πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα τον πρώτο μήνα και από μια φορά κάθε επόμενο μήνα σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος υποστήριξης και συνδυάζεται με τα αποτελέσματα της διατροφικής υποστήριξης που θα ακολουθηθεί. Τα άτομα που ακολουθούν τη μέθοδο μπορούν να χάσουν 4 – 6 κιλά το μήνα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτή η απώλεια των κιλών, η οποία είναι ιατρικά παραδεκτή, επιτυγχάνεται σταθερά και δεν επιβαρύνει τον οργανισμό. Έτσι είναι εφικτή και η διατήρησή τους.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!