Αποτρίχωση

Νέα γενιά Laser αποκλειστικά στα Vitaplus! (Alexandrite,Diode,Yag )H δυναμη των τριων

nealaser
Το τελευταιας τεχνολογιας laser αποτριχωσης τωρα στα vita plus Λαμιας. Αποτελεσματικό εκεί που τα άλλα σταματούν! Το νεο laser καινουριας γενιας ειναι μια καινοτομα εφαρμογη της Mixed Laser Technology που συνδυάζει υψηλης ισχυος ενεργεια τριων τεχνολογιων σε μία και δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα! H laser αποτρίχωση σίγουρα αποτελεί μία από τις πλέον χρήσιμες ανακαλύψεις της σύγχρονης κοσμητικής ιατρικής. Όμως μέχρι σήμερα υπήρχαν κάποιοι περιορισμοί στο τι μπορούσε να προσφέρει ένα laser, αφού ο τύπος της τρίχας και το χρώμα του δέρματος έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας..

Μάθετε περισσότερα...

Αποτρίχωση Laser Nd: Yag

ndyag
Εχουμε στη διάθεσή μας σύγχρονα και αποτελεσματικά όπλα κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το laser Nd: Yag είναι ιδανικό για σκούρο χρώμα επιδερμίδας (φωτότυπος) αλλά και για μαυρισμένο δέρμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ακόμα το προτιμούμε σε εμμένουσες μορφές τριχοφυΐας που αντιστέκονται και αυτές εμφανίζονται κυρίως σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, όπως το πιγούνι. Ενδεικτικά, το laser Nd: Yag έχει μακρύτερο μήκος παλμού (1064 νανόμετρα) που σημαίνει ότι καίει τη ρίζα της τρίχας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αποτρίχωση με το laser Nd: Yag είναι αποτελεσματική και ασφαλής.

Μάθετε περισσότερα...

Αποτρίχωση με Κερί

waxing
Η μέθοδος αποτρίχωσης με κερί πραγματοποιείται με επιδεξιότητα από τις έμπειρες και εξειδικευμένες αισθητικούς. Η αισθητικός, γνωρίζει όλα εκείνα τα μυστικά που θα κάνουν την αποτρίχωση εύκολη, γρήγορη, τέλεια και χωρίς κανένα απολύτως σημάδι. Τα αποτελέσματα είναι λεία επιδερμίδα, αισθησιακά καθαρή, απαλλαγμένη από ορατές τρίχες και χνουδι.

Μάθετε περισσότερα...

Ηλεκτρική Αποτρίχωση

photolysis
Ακόμη και σήμερα αποτελεί τη μοναδική μέθοδο που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση για κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως χρώματος και τραχύτητας της τρίχας ή χρώματος του δέρματος. Ο τρόπος λειτουργίας είναι θεωρητικά απλός. Η ηλεκτρική αποτρίχωση καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξή της, χάρη στην εισαγωγή μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος στη ρίζα της.

Μάθετε περισσότερα...

Ενζυμική αποτρίχωση

enzyme
Η αποτρίχωση με ένζυμα είναι κατάλληλη για σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας και την καθυστέρηση της αποτρίχωσης μέχρι την επόμενη φορά. Συνήθως γίνεται στο πρόσωπο αλλά και στα πόδια, χέρια, μασχάλες και μπικίνι. Τα ένζυμα έχουν κερατολυτικές ιδιότητες. Όταν εφαρμόζονται σε αποτριχωμένο δέρμα εισχωρούν στον αποτριχωμένο θύλακα και καταστρέφουν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Έτσι οι τρίχες βγαίνουν πιο αραιά και πιο αδύναμες.

Μάθετε περισσότερα...

Φωτόλυση

p1
Η Φωτόλυση δεν έχει καμία σχέση και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέεται με το Laser. Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές θεραπείες τόσο σαν φιλοσοφία εφαρμογής όσο και σαν αποτέλεσμα. Αφαιρεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τρίχες ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές με 100% ποσοστό επιτυχίας.Η αποτρίχωση είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη αφού η συσκευή έχει εξελιγμένο µηχανισµό ψύξης, µε τον οποίο προστατεύει την επιδερµίδα κάνοντας την αποτρίχωση απόλυτα ανώδυνη

Μάθετε περισσότερα...