Πρόσωπο

HIFU - Ultherapy

Untitled-1
Γυρίστε το ρολόι 10 χρόνια πίσω με τη μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού facelift, εγκεκριμένη από το FDA.

Μάθετε περισσότερα...

Φροντίδα Προσώπου

face-care
Eίναι γεγονός πως σε κάθε δεκαετία της ζωής μας το δέρμα μας δεν είναι ακριβώς το ίδιο. H εξωτερική του όψη που εμείς βλέπουμε πως αλλάζει είναι συνέπεια της εσωτερικής του κατάστασης, στην οποία πραγματοποιούνται μεταβολές. H φροντίδα του λοιπόν, για να είναι αποτελεσματική, θα πρέπει να είναι ανάλογη των αναγκών του σε κάθε φάση της ζωής μας. Στα Vitaplus προσφέρουμε μια πληθώρα υπηρεσιών φροντίδας του προσώπου σας, όπως καθαρισμό, ενυδάτωση, θεραπεία ακμής, λεύκανση, δερμοαπόξεση με διαμάντι και πολλές άλλες...

Μάθετε περισσότερα...

Lifting RF

face-lifting-rf
Μέσω των ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπεται ενέργεια, η οποία θερμαίνει ομοιόμορφα τα βαθύτερα επίπεδα του δέρματος ενώ παράλληλα η επιδερμίδα διατηρείται ψυχρή και προστατεύεται, λόγω της κρύας κεφαλής. Αυτή η διαδικασία προκαλεί άμεση συστολή/σύσφιξη κολλαγόνου και ταυτόχρονα ενεργοποιεί την διαδικασία αναδόμησης και αναπαραγωγής του.

Μάθετε περισσότερα...

Χημικό Peeling

chemical-peeling
Το χημικό peeling είναι μια μέθοδος καθαρισμού του προσώπου που χρησιμοποιείται για να βελτιωθεί η εικόνα του δέρματος και εφαρμόζεται αποκλειστικά από ειδικό δερματολόγο. Η διαδικασία αυτή έχει ως σκοπό να παράξει το δέρμα καινούρια επιδερμίδα, καλύτερης υφής. Ταυτόχρονα, υπάρχει διέγερση του δέρματος για να παραχθεί περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Μάθετε περισσότερα...

Dermapen

dermapen
Η εξειδικευμένη μεσοθεραπεία derma pen είναι τεχνολογία Άμεσης Διαδερμίας (micro-pen-needling). Η προηγμένη τεχνολογία micro-pen-needling χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία μηχανοποιημένης παλμικής δόνησης. Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικρο-ακίδων, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα (με βάθος διείσδυσης που μπορεί να ρυθμιστεί) και επιτυγχάνει διείσδυση βιοδραστικών ουσιών και ενεργοποίηση της ενδογενούς (φυσικής) παραγωγής κολλαγόνου.

Μάθετε περισσότερα...

Needling

needling
Τα πολλαπλά τσιμπήματα αυτόματα προκαλούν ένα σύμπλεγμα χημικών αντιδράσεων στο δέρμα που οδηγεί στο τέλος στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και στον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων. Όλα αυτά μαζί παράγουν ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα. Το δέρμα μετά από 4 μόλις ημέρες που είναι λίγο ερεθισμένο (οίδημα και ερύθημα) αρχίζει να αλλάζει όψη και να φαίνεται νεότερο και πιο υγιές. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου και διαρκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάθετε περισσότερα...

Φωτοανάπλαση

ipl
Το παλμικό φως IPL, καταπολεμά τις ευρυαγγείες, τις ηλιακές κηλίδες ή πανάδες και επιδρά στους ινοβλάστες με αποτέλεσμα να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη και να απαλύνουν τις λεπτές ρυτίδες. H τεχνολογία IPL (έντονο παλμικό φως) αντιμετωπίζει υπερ-αποτελεσματικά αυτά τα προβλήματα προ­σφέροντάς σου επιδερ­μίδα όσο υγιή, ελαστική, βελούδινη και λαμπερή θα ήθελες. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, με τη συνεχής αναβάθμιση του συστήματος φωτοανάπλασης των Vitaplus επιτρέπει πιο σημαντική μείωση των λεπτών ρυτίδων και χαρίζοντας σε κάθε γυναίκα φωτεινό, λείο δέρμα, με ελάχιστες ατέλειες.

Μάθετε περισσότερα...

Οξυγονοκοσμετική

oxygen
Χρησιμοποιείστε την Οξυγόνο-Κοσμητική για να προφυλάξετε και να εφοδιάσετε την επιδερμίδα σας με φυσικά ενεργά και θρεπτικά στοιχεία. Η θεραπεία της Οξυγόνο- Κοσμητικής βασίζεται στην γνώση, ότι οι θρεπτικές ουσίες των κυττάρων αξιοποιούνται κατά τον καλύτερο τρόπο, όταν οι καύσεις στα κύτταρα λειτουργούν ικανοποιητικά λόγω επαρκούς τροφοδοσίας με οξυγόνο και βιταμίνες. Με αυτή την εκπληκτική μέθοδο επιτυγχάνεται συνδυασμένη ευεργετική περιποίηση και θεραπεία σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ο πολυμερισμός των πολύτιμων βιταμινών σε συνδυασμό με τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των κυττάρων με υψηλής πυκνότητας καθαρό οξυγόνο εγγυώνται ένα τέλειο και άμεσο αποτέλεσμα που είναι εμφανές ήδη από την πρώτη εφαρμογή.

Μάθετε περισσότερα...

Lifting ASP II Endermologie

endermologie
Χάρη στη ρυθμική διέγερση, η τεχνική Endermologie δρα στην καρδιά των ινοβλαστών, στην πηγή του πραγματικού δέρματος. Αυτή η δερματική εκγύμναση επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τις ίνες των υποστηρικτικών ιστών (κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ) για μία άμεση και σταθερή στον χρόνο ανόρθωση και σύσφιγξη. Πιο ανθεκτικό και τονωμένο το δέρμα ανακτά τη φυσική του τάση. Σταδιακά το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και τα όρια του περιγράμματος του προσώπου πιο ξεκάθαρα.

Μάθετε περισσότερα...

Αναγέννηση δέρματος με Environ DF

environdf
Οι θεραπείες ENVIRON® με τη συσκευή IONZYME® DF II και τα ειδικά επαγγελματικά προϊόντα, έχουν ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση και εξυγίανση της λειτουργίας και της ενδογενούς ικανότητας του δέρματος να αυτοαναπλάθεται και να αυτοεπουλώνεται, κάτι που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Οι επιστημονικές έρευνες του Dr. Des Fernandes οδήγησαν στη δημιουργία της επαγγελματικής συσκευής Ionzyme® DF II της ENVIRON®, η οποία συνδυάζει δύο μεθόδους διείσδυσης στις πιο αποτελεσματικές μορφές τους.

Μάθετε περισσότερα...