Το Mag24 ήταν μαζί μας στο διήμερο δερμοανάλυσης & μακιγιάζ και έγραψε για μας…

Μάθαμε τα μυστικά των ειδικών για τέλεια επιδερμίδα! Πήγαμε στα Vita Plus για δερμοανάλυση προσώπου και ήταν....η καλύτερη κίνηση για την ομορφιά μας! (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Τα Vita Plus διοργάνωσαν στις 12 & 13 Οκτωβρίου ένα διήμερο αφιερωμένο στην περιποίηση του προσώπου, προσφέροντας σε όλους μας την ευκαιρία για μια δερμοανάλυση και ένα μακιγιάζ εντελώς δωρεάν, από εξειδικευμένη ομάδα αισθητικών.

Η δερμοανάλυση είναι μια επιστημονική μέθοδος ανάλυσης του δέρματος και διάγνωσης των προβλημάτων του, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τι συμβαίνει στις βαθύτερες στοιβάδες του, κάτι που δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε χωρίς το ειδικό αυτό μηχάνημα.
H κ.Μπάρμπαρα Νάνου, ειδικός στη δερμοανάλυση, ήταν εκεί και μας βοήθησε να κατανοήσουμε τις βλάβες που έχει υποστεί το δέρμα μας, μας εξήγησε τις ανάγκες του και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να περιποιούμαστε το πρόσωπό μας, είτε με κάποια ειδική θεραπεία στα Vita Plus για τη βελτίωση ατελειών, είτε καθημερινά στο σπίτι μας. Πληροφορίες τόσο σημαντικές αλλά και αντικειμενικές αφού προκύπτουν από τα αποτελέσματα του εξελιγμένου μηχάνηματος δέρμοανάλυσης Canfield, τελευταίας τεχνολογίας.
vita-plus-36
Ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά καταλάβαμε ότι τόσο καιρό ίσως φροντίζαμε «λάθος» το πρόσωπό μας αφού η επιστημονική αυτή διάγνωση μας έδειξε σε βάθος την αλήθεια για το δικό μας προσωπικά δέρμα!
vita-plus-41
Στη συνέχεια, περάσαμε στα «μαγικά» χέρια της make-up artist των Vita Plus. Μας έδωσε έξυπνα tips για το καθημερινό μας μακιγιάζ , συμβουλές για τα χρώματα που ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας μας και μάθαμε απλά κολπάκια που μπορούμε να εφαρμόσουμε και μόνες μας, για να δείχνουμε πιο φρέσκες και λαμπερές. Και φυσικά με τα κορυφαία προϊόντα της Jane Iredale που χρησιμοποίησε, δείχναμε πιο κούκλες από ποτέ!!!

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στα Vita Plus και κάντε το πρώτο βήμα για να αναδείξετε το πιο λαμπερό σας πρόσωπο!

Καλέστε μας σήμερα στο 22310-46874

Δείτε το φωτορεπορτάζ...