Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΠΡΟΣΩΠΟ

ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ PH FACE SCAN

Κάτω από την επιδερμίδα είναι γραμμένη όλη η μελλοντική πορεία της εμφάνισής μας.

Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόσωπό μας δείχνει άψογο, χωρίς ατέλειες, δυσχρωμίες και ρυτίδες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημάδια γήρανσης τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και ετοιμάζονται πολύ σύντομα να κάνουν την εμφάνισή τους.
Η δερμοανάλυση είναι μια επιστημονική μέθοδος ανάλυσης του δέρματος και διάγνωσης των προβλημάτων του, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τι συμβαίνει στις βαθύτερες στοιβάδες του.

Με την δυνατοτητα που μας δινει η προηγμενη τεχνολογια μπορουμε να προσδιορισουμε την κατάσταση του δέρματος, των βλαβών που εχει υποστει, να προσδιορίσουμε την ελαστικότητα, την υδάτωση και τα επίπεδα χαλάρωσης της επιδερμίδας,επισης ανίχνευση πόρων, κηλίδων και ρυτίδων του δέρματος, καθώς και προσδιορισμός χρωματικών αλλοιώσεων, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην ακριβή αποκατάσταση τυχόν αναγκών, βλαβών ή παθήσεων.

Η προηγμένη τεχνολογία PH FACE SCAN παρέχει ουσιαστικές και πολλαπλές (8 στο σύνολο) αξιολογήσεις του δέρματος . Βοηθά στο σχεδιασμό της θεραπείας, καθώς οι ανάγκες του κάθε δέρματος προκύπτουν από τη φωτογράφιση, τη λεπτομερή απεικόνιση και τα γραφήματα. Επίσης το ίδιο το μηχάνημα παρουσιάζει τις κατάλληλες λύσεις για τα προβλήματα κάθε δέρματος σύμφωνα με τις θεραπείες και τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων ετσι ωστε.η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Vita Plus Λαμιας να εξασφαλίζει για εσάς ένα πλήρως εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του προσώπου σας με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.
H διαδικασια ειναι απλη και κραταει 30 λεπτα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!