Σώμα

Κρυολιπόλυση

cryolipolysis
Τοπικό πάχος και συσσώρευση λίπους στο σώμα; Υπάρχει μια νέα επαναστατική, μη επεμβατική λύση για μείωση πόντων και καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους. Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει.

Μάθετε περισσότερα...

Κρυολιπόλυση 3D

cryo3d
H μοναδική καινοτομία των Vitaplus Λαμίας, η Κρυολιπόλυση 3D, συνδυάζει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Κρυολιπόλυσης με αυτα του Cavitation και της θεραπείας RF. Τα αποτελέσματα αυτου του συνδυασμού θεραπειών είναι ορατά από την πρώτη μέρα και διαρκούν στο πέρασμα του χρόνου. Η Κρυολιπόλυση 3D είναι ο απόλυτπς σύμμαχος σας ενάντια στο τοπικό πάχος.

Μάθετε περισσότερα...

Cavitation

cavitation
Η πιο αγαπημένη και απόλυτα ασφαλής μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους ακούει στο όνομα Cavitation ή Σπηλαίωση στα Ελληνικά η οποία δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως «αναίμακτη λιποαναρρόφηση» αφού καταπολεμά το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι άμεσα, ριζικά και κυρίως ανώδυνα! Μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργούνται μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolyticeffect). Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας . Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε διαφορά στο σώμα σας, μετρήσιμη σε πόντους (τουλάχιστον 3-6cm) ενώ μετά από μια ολοκληρωμένη θεραπεία 8 με 12 συνεδριών, η εικόνα σας θα έχει αλλάξει θεαματικά.

Μάθετε περισσότερα...

Endermologie ASP II

endermo
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η τεχνική endermologie® διεγείρει το δέρμα και τον λιπώδη ιστό, ώστε να μαλακώσουν και να γίνουν λιγότερο ινώδεις. Ταυτόχρονα, η διέγερση αυτή βοηθά στην απελευθέρωση λίπους και την επανενεργοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας. Σταδιακά η κυτταρίτιδα μειώνεται, αφήνοντας το δέρμα πιο λείο και απαλό.

Μάθετε περισσότερα...

Needling - Cavitation

needlingcav
Μια συνδυασμένη θεραπεία με έντονα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.To τοπικό πάχος εξαφανίζεται ενώ παράλληλα το δέρμα γίνεται σφριγηλό, υγιές και νεανικό.

Μάθετε περισσότερα...

RF Ραδιοσυχνότητες

rf
H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και προσώπου. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο lifting και λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης. Με την πρωτοποτιακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος.

Μάθετε περισσότερα...

Environ DF Body Treatment

dfbody
Η νέα διάσταση στην αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος! Οι θεραπείες που συνδυάζουν την ταυτόχρονη εφαρμογή ιοντοφόρεσης & σονοφόρεσης με το ειδικό εξάρτημα της συσκευής, προσφέρουν διείσδυση υψίστης δυναμικότητας. Οι μέθοδοι της ιοντοφόρεσης και της σονοφόρεσης με τη συσκευή Ionzyme® DF II της ENVIRON® μπορούν να εφαρμοστούν χωριστά ή σε συνδυασμό, σε πρόσωπο, λαιμό και μπούστο για ανάπλαση και σύσφιξη, αλλά και σε όλα τα σημεία του σώματος, όπου υπάρχει ανάγκη (μηροί, μπράτσα, γλουτοί), αντιμετωπίζοντας ιδανικά ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Οι θεραπείες είναι ευχάριστες, ανώδυνες και αποτελεσματικές.

Μάθετε περισσότερα...

Πρεσσοθεραπεία

presso
Με τη μέθοδο αυτή, ασκούνται πιέσεις πάνω στην περιοχή των γαγγλίων με σκοπό τη βελτίωση του κυκλοφορικού και την πραγματική ανανέωση του οργανισμού. Συμβάλλει στη βελτίωση σχηματισμού του σώματος και σας δίνει λύσεις στα προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Με την πρεσσοθεραπεία θα νιώσετε τα θετικά της αποτελέσματα, στους γλουτούς, τους μηρούς, τις γάμπες, την περιφέρεια και την κοιλιά. Είναι ιδανική για προβλήματα κατακράτησης υγρών και οιδημάτων, καθώς ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Μάθετε περισσότερα...

Electrotherapy EMS

ems
Μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι ότι καλύπτει πολλαπλές ανάγκες. Ανάλογα με το αν ο στόχος είναι η σύσφιξη ή το τοπικό αδυνάτισμα, χρησιμοποιούνται ρεύματα με διαφορετικό μήκος, ένταση και συχνότητα. Η διοχέτευση ηλεκτρικών ερεθισμάτων σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες γίνεται με την εφαρμογή ειδικών υπο-αλλεργικών ηλεκτροδίων. Η αλληλουχία των παλμών προκαλεί κίνηση στον μυ με αποτέλεσμα την βελτίωση της ροής του αίματος και την αύξηση της πρόσληψης του οξυγόνου. Με άλλα λόγια προκαλείται ακούσια σύσπαση στους μύες. Αυτό σημαίνει ότι οι μύες γυμνάζονται χωρίς να καταβάλετε καμία προσπάθεια.

Μάθετε περισσότερα...

Θεραπείες με προϊόντα

body-products
Θεραπείες προσώπου και σώματος με χρήση εξειδικευμένων προϊόντων των κορυφαίων οίκων αισθητικής παγκοσμίως. Ανακαλύψτε την ποιότητα κορυφαίων οίκων οπως η Environ και η Dermalogica!

Μάθετε περισσότερα...