Ρωτήστε μας για τις τρέχουσες προσφορές μας!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

22310 46874

ΠΡΟΣΩΠΟ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ DF ENVIRON

Οι θεραπείες ENVIRON® με τη συσκευή IONZYME® DF II και τα ειδικά επαγγελματικά προϊόντα, έχουν ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση και εξυγίανση της λειτουργίας και της ενδογενούς ικανότητας του δέρματος να αυτοαναπλάθεται και να αυτοεπουλώνεται, κάτι που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ENVIRON®

Οι επιστημονικές έρευνες του Dr. Des Fernandes οδήγησαν στη δημιουργία της επαγγελματικής συσκευής Ionzyme® DF II της ENVIRON®, η οποία συνδυάζει δύο μεθόδους διείσδυσης στις πιο αποτελεσματικές μορφές τους.
• Ιοντοφόρεση με παλλόμενο ιονισμό ευρέως πεδίου για συνεχή ώθηση των ιονιζόμενων συστατικών και
• Σονοφόρεση με ηχητικά κύματα χαμηλής συχνότητας για τη δημιουργία διόδων στο δέρμα (cavitation).
Αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι τα ενεργά συστατικά να “ρέουν” ανεμπόδιστα στο βάθος του δέρματος, αφού “καταργεί” την αδιαβροχοποίηση της κερατίνης στοιβάδας. Η συσκευή Ionzyme® DF II της ENVIRON® μας προσφέρει μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις και αποτελεί την πιο προηγμένη συσκευή διείσδυσης.
Η κάθε μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωριστά από την άλλη, αλλά και συμπληρωματικά η μία στην άλλη: προγραμματίζουμε τη συσκευή για παλλόμενο ιονισμό πεδίου (συγχρόνως σε όλη την περιοχή) και ταυτόχρονα έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε σονοφόρεση τοπικά, για να ενισχύσουμε την περιποίηση συγκεκριμένων σημείων με εντονότερη φθορά.
Οι θεραπείες που συνδυάζουν την ταυτόχρονη εφαρμογή ιοντοφόρεσης & σονοφόρεσης με το ειδικό εξάρτημα της συσκευής, προσφέρουν διείσδυση υψίστης δυναμικότητας.
Οι μέθοδοι της ιοντοφόρεσης και της σονοφόρεσης με τη συσκευή Ionzyme® DF II της ENVIRON® μπορούν να εφαρμοστούν χωριστά ή σε συνδυασμό, σε πρόσωπο, λαιμό και μπούστο για ανάπλαση και σύσφιξη, αλλά και σε όλα τα σημεία του σώματος, όπου υπάρχει ανάγκη (μηροί, μπράτσα, γλουτοί), αντιμετωπίζοντας ιδανικά ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Οι θεραπείες είναι ευχάριστες, ανώδυνες και αποτελεσματικές.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σας περιμένει ένας μοναδικός κόσμος προνομιών και προσφορών!

Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας!