Η Εταιρεία

 

Σας καλοσωριζουμε σε ένα χωρο που ασχολειται αποκλειστικά με την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία. Σας καλωσορίζουμε στο χώρο που μπορείτε να εμπιστευτείτε το σώμα σας, το πρόσωπο σας, την υγεία σας, την ευεξία και την ψυχική σας ανάταση.

Διαχρονική Αξία

Πριν 40 χρονιά άνοιξε το πρώτο VITA PLUS στην Αθήνα με όραμα να προσφέρει σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον προτάσεις για την καλύτερη φυσική μας κατάσταση με τους πιο υγιεινούς φυσικούς και ανώδυνους τρόπους.

Πριν από 20 χρόνια άνοιξε το VITA PLUS της Λαμίας συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο και φιλοσοφία.

Εμείς εδώ πιστέψαμε πως με προσωπική φροντίδα και με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο έχοντας τη φιλοσοφία ότι πρέπει να είμαστε πάντα προσωπικά διπλά του χωρίς να μας ενδιαφέρει μονό το πρόσκαιρο κέρδος.

Η εξειδικευμένη πλέον γνώση μας μετά από είκοσι χρονιά στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, η συνεχής εκπαίδευση σε σύγχρονες τεχνολογίες και θεραπείες, τα άριστα υλικά, η επιλογή των συνεργατών μας και η εκπαίδευση τους από τους καλύτερους και πάνω από όλα το πάθος μας για το τέλειο αποτέλεσμα και η αγάπη μας για τον άνθρωπο είναι ένα απ’τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ για όλα αυτά τα χρονια.

Εξέλιξη

Εξελισσόμαστε πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και με μεγάλο σεβασμό απέναντι στις δικές σας απαιτήσεις, τις δικές σας επιθυμίες και τις δικές σας ανάγκες.

Βρισκόμαστε δίπλα σας όλα αυτά τα χρονιά να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια σας και να ακούμε τις δικές σας επιθυμίες και τα θέλω ακόμα και τα παράπονα σας, αν υπάρχουν, για να γίνουμε ακομα καλύτεροι..

Σας προσκαλούμε στο χώρο μας να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να σας αποδείξουμε ότι η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι το μεγαλύτερό όπλο μας όπως και το πάθος μας για τη δουλειά μας όλα αυτά τα χρόνια